skip to Main Content
News_Neueroeffnung

Theben åpner filial i

Sverige/ Finland/ Norge

1. oktober 2017 åpner det tyske familieforetaket en egen avdeling i Sverige, Finland og Norge. Fra hovedkontoret i Stockholm/ Helsinki/Bergen vil Theben-teamet tilby intelligente løsninger for automatisering av bygg. Uansett om det er aktuatorer for KNX-bygningsautomasjonen, tilstedeværelsesmeldere for komfortabel lysstyring eller koblingsur vil  kundene dra nytte av «direktelinje» til produsenten.

„Våre produkter og løsninger ble – og blir – hele tiden mer krevende og komplekse. Det krever logisk nok et eget team som fullt og helt kan fokusere på våre produkter.»

Sier Markus Landa, eksportsjef hos Theben.

«Bare på den måten klarer vi å gi gode råd til våre krevende kunder også i fremtiden.»

«Etter at våre produkter de siste 25 årene med hell er blitt solgt av vår handelsrepresentant GYCOM, er vi nå glad for å være tilstede for kundene våre med et eget team.»

Supplerer Rudi Krischer, Area Sales Manager Nordic.

Om Theben

Med datterselskaper i Frankrike, Storbritannia, Italia, Sveits, Nederland og Singapore, samt over 60 agenturer over hele verden, er Theben AG med hovedkontor i Haigerloch blant de ledende produsentene av løsninger for hus- og bygningsautomasjon. Over hele verden har familieforetaket nesten 700 medarbeidere, derav rundt 600 i Tyskland.
Selskapet er sertifisert iht. DIN EN ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004 + Cor 1:2009 og disponerer et testlaboratorium som er autorisert av VDE-instituttet. Produktene fra Theben har allerede fått flere velrenommerte designpriser. I 2015 mottok selskapet utmerkelsen «Most innovative brand 2015» i kategorien «Belysning og energi» fra juryen til Plus X Awards.

Back To Top